Lenny syntyi 5.5.2011 Kariluodon a-pentueeseen.

Pitkän odotuksen ja valmistelujen jälkeen haimme Lennyn kotiin 3.7.2011. Pitkä automatka sujui paremmin kuin olimme odottaneet, lähdettyämme liikkeelle vinkumista kesti tasan kolme minuuttia jonka jälkeen oltiin aivan ihmisiksi ensimmäiseen pysähdykseen saakka. Huoltoaseman pihalla vähän käveltiin ja katseltiin uusia mielenkiintoisia juttuja, Lenny ei paljon arkaillut vaan lähti suoraa päätä tutkimaan uutta ympäristöä. Hihnassa käyttäydyttiin kuitenkin erittäin hyvin ja samalla harjoiteltiin vähän luoksetuloa ja nimeä.

Matka jatkui jälleen pienen ajan kuluttua jolloin alkoi taas se kolme minuuttia kestävä vinkuminen. Kotiin saavuttiin pitkän matkan jälkeen väsyneinä (uudet omistajat väsyneinä) Lenny ei paljon automatkasta hätkähtänyt vaan lähti tutkimaan uutta kotiaan reippaana. Ruokaa annettiin jonkin ajan kuluttua kun oltiin ensin tutustuttu osaan uudesta kodista. Ruoka meni alas todella hyvin, ruokailun jälkeen vähän katseltiin uutta ympäristöä lisää ja leikittiin hieman, jonka jälkeen rauhoituttiin ja alettiin menemään nukkumaan.

Yö alkoi parin minuutin vinkumisella, myöhemmin yöllä kuultiin pari kertaa pientä vinkumista, mutta ei mitään suurempaa. Postinkantajaan ei kiinnitetty mitään huomiota vaikka omistajat itse heräsivät postin tuloon.

Pissat ja kakat ovat osuneet jatkuvasti papereille ja uudessa kodissa on alettu jo rentoutumaan. Rentoutumisharjoituksia on kuitenkin työstettävä jatkuvasti. Luoksetuloa on myös ruvettu harjoittelemaan ja hauskoja hetkiä on todella ollut paljon.

-Jarno